Υλικά:

1 κούπα γάλα αμυγδάλου ωμό
2 κ.γ. κοφτά σκόνη Κουρκουμάς
1 κ.γ. κοφτό σκόνη Τζίντζερ
1 κ.σ. αγάβη

Βήματα:

1.Ζεστάνετε λίγο το γάλα μέχρι να το αισθανθείτε χλιαρό.

2.Ρίξτε λίγο από το γάλα σε μία κούπα και προσθέστε τα μπαχαρικά. Ανακατέψτε μέχρι να γίνει μία πάστα, να μην έχει σβόλους.

3.Ρίξτε το υπόλοιπο γάλα ανακατεύοντας και προσθέστε την αγάβη.

Καλή απόλαυση !!

Πηγή: www.gojimary.gr

Εγγραφειτε στο Newsletter

και θα λαμβάνετε ενδιαφέροντα άρθρα, ενημερώσεις για σεμινάρια και διαγωνισμούς.

Ευχαριστούμε

Δοκιμάστε ξανά