Thai Traditional Massage

Το massage αυτό χαρακτηρίζεται ως η κορωνίδα της Ταϊλανδέζικης παράδοσης και κουλτούρας. Το Traditional massage βασίζεται στις αρχαιότερες μεθόδους της Ταϊλανδέζικης παραδοσιακής ιατρικής. Το συγκεκριμένο είδος massage δίνει τη δυνατότητα στο σώμα να απελευθερωθεί από το ενεργειακό του μπλοκάρισμα και τη στασιμότητα, μέσα από έναν συνδυασμό: έντονων διατάσεων, πιέσεων στις ενεργειακές γραμμές – sen lines αλλά και άλλων στοιχείων ρεφλεξολογίας. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η μείωση της έντασης και του στρες, χαλαρώνει τόσο το σώμα και όσο και το πνεύμα. Ανήκει, δηλαδή, τόσο στην κατηγορία των χαλαρωτικών όσο και των θεραπευτικών τεχνικών μάλαξης.

Thai Oil Massage

Το απόλυτα χαλαρωτικό μασάζ , τα αιθέρια έλαια συναντούν τις κυκλικές κινήσεις, σύμβολο της αρμονίας και της ολοκλήρωσης, επαναφέροντας το σώμα και το πνεύμα στην απόλυτη ισορροπία και στην απελευθέρωση των ενεργειακών του κέντρων, αφήνοντας μια πραγματικά ανάλαφρη αίσθηση.

Thai Reflexology – Foot Μassage

Το συγκεκριμένο είδος massage ενεργοποιεί όλα τα όργανα αλλά και τη φυσική άμυνα του οργανισμού. Η ρεφλεξολογία αποτελεί παραδοσιακή κινέζικη ιατρική, εδώ και 5000 χρόνια. Προσφέρει πλήρη χαλάρωση και ηρεμία, μέσα από μια σειρά ειδικών πιέσεων, τόσο στο πέλμα όσο και στην ράχη των ποδιών. Με τον τρόπο αυτό ενεργοποιεί σε κάθε σημείο διαφορετικό όργανο στο ανθρώπινο σώμα.

Thai Ηerbal Μassage

Το μασάζ αυτό έχει ως στόχο του την ανακούφιση των πονεμένων μυών και την απομάκρυνση από τον οργανισμό των τοξινών, μέσα από μια σειρά μαλάξεων που πραγματοποιείται με τη χρήση ειδικών θεραπευτικών πουγκιών αποτελούμενων από συνδυασμό βοτάνων. Τα πουγκιά αυτά μέσω μιας ειδικής τεχνικής, τοποθετούνται στο σώμα σε μια θερμοκρασία που έχει ως αποτέλεσμα την απελευθέρωση των ιδιοτήτων των βοτάνων αλλά και των αρωμάτων τους που θεραπεύουν σώμα και πνεύμα.

Balinese Massage

Το Balinese Massage προέρχεται από την Ινδονησία. Η Σαμάνοι εφηύραν την τεχνική αυτή προκειμένου να βοηθήσουν τους ανθρώπους που υπέφεραν από σωματικούς πόνους, ημικρανίες, αναπνευστικά προβλήματα, κατάθλιψη και στρες. Οι άνθρωποι κατάφερναν να ανακουφιστούν μέσα από μια σειρά πιέσεων, διατάσεων, αλλά και μαλάξεων που εφαρμόζονταν με τη βοήθεια αιθέριων ελαίων.

Hot stones massage

Κινέζικη τεχνική που έχει ως μέσο θεραπείας μαύρες ηφαιστειακές ζεστές πέτρες. Η αίσθηση των ζεστών πετρών που γλιστρούν απαλά με κυκλικές κινήσεις πάνω στο σώμα, είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και ανακουφιστική. Η θερμότητα βοηθά τους μύες να απελευθερωθούν και την επιδερμίδα να απορροφήσει ευκολότερα τα αιθέρια έλαια, έχοντας σαν αποτέλεσμα την ομαλή κυκλοφορία του αίματος και μια μοναδική αίσθηση χαλάρωσης.

Bamboo massage

Mασάζ Κινέζικης φιλοσοφίας. Εδώ τα καλάμια bamboo αντικαθιστούν τα χέρια του θεραπευτή και έρχονται να δώσουν μια βαθιά και σταθερή ένταση κατά τη μάλαξη. Εξισορροπώντας, χαλαρώνοντας και θεραπεύοντας τα κουρασμένα και πονεμένα σημεία του σώματος.

Sports Massage

Απευθύνεται σε άτομα με αυξημένη σωματική δραστηριότητα. Σκοπό έχει την αποσυμφόρηση των μυών από την ένταση και το αίσθημα κόπωσης έπειτα από έντονη σωματική άσκηση. Απευθύνεται και σε αθλητές που θέλουν να προετοιμάσουν κατάλληλα το σώμα τους πριν από έναν σημαντικό αγώνα.

Anti- cellulite & Slimming Massage/ Anti-cellulite Action

Πρόκειται για ειδική θεραπευτική αγωγή η οποία καταπολεμά την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος. Στο συγκεκριμένο είδος massage γίνονται έντονες χειρομαλάξεις, χρησιμοποιούνται ειδικές βεντούζες και κατάλληλες κρέμες εξαιρετικής ποιότητας.

Lomi Lomi Massage

Αρχαία θεραπευτική και χαλαρωτική μέθοδος, η οποία προέρχεται από τα νησιά της Χαβάης. Ένα από τα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης μεθόδου είναι ότι δουλεύονται ταυτόχρονα δύο ή περισσότερα σημεία του σώματος, με μια ακολουθία κινήσεων που θυμίζουν χορογραφία. Με αυτό τον τρόπο μπορεί κάποιος να φτάσει στην απόλυτη χαλάρωση και αρμονία.

Lomi Lomi Massage

Αρχαία θεραπευτική και χαλαρωτική μέθοδος, η οποία προέρχεται από τα νησιά της Χαβάης. Ένα από τα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης μεθόδου είναι ότι δουλεύονται ταυτόχρονα δύο ή περισσότερα σημεία του σώματος, με μια ακολουθία κινήσεων που θυμίζουν χορογραφία. Με αυτό τον τρόπο μπορεί κάποιος να φτάσει στην απόλυτη χαλάρωση και αρμονία.

Λεμφικό Massage

Το λεμφικό massage βελτιώνει την υγεία απομακρύνοντας τόσο τις τοξίνες από τον οργανισμό όσο και την κατακράτηση υγρών. Συγχρόνως, βελτιώνει την όψη και την υφή της επιδερμίδας, λειτουργώντας συμπληρωματικά και στη θεραπεία της κυτταρίτιδας. Συνεπώς, επιτυγχάνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα εξαιρετική βελτίωση των «προβληματικών» σημείων του σώματός σας.

Aromatherapy Massage

Το σώμα και πνεύμα ακολουθούν το μονοπάτι των αισθήσεων μέσα από μια διαδρομή στο μαγευτικό κόσμο των αρωμάτων. Εδώ τα αιθέρια έλαια συναντούν την αρμονία ενός χαλαρωτικού μασάζ προσφέροντας την απόλυτη αναζωογόνηση.

Anti-ιmigraine & Headache Treatment Massage

Τεχνική για άμεση απαλλαγή από τον πονοκέφαλο και την ημικρανία. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει την τάση να συγκεντρώνει κατά την διάρκεια της ημέρας όλο το άγχος και την ένταση, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο προβλήματα στην ομαλή λειτουργία όλου του σώματος. Οι πιέσεις που χρησιμοποιούνται δρουν θεραπευτικά αποσυμφορίζοντας τον πόνο που προκαλείται τόσο ως αποτέλεσμα έντασης όσο και αυτόν που έχει σαν βάση πιθανά παθολογικά αίτια όπως σε περιπτώσεις ιγμορίτιδας ή κρυολογήματος.

Rejuvance

Η φυσικότερη, αναίμακτη και μη επεμβατική μέθοδος αισθητικής προσώπου. Η συγκεκριμένη μέθοδος απελευθερώνει το συνδετικό ιστό του προσώπου, ενυδατώνοντας το δέρμα από μέσα προς τα έξω, απαλύνοντας τις ρυτίδες και αποβάλλοντας ταυτόχρονα τις τοξίνες από τον οργανισμό. Χωρίς καμία παρενέργεια, χωρίς κινδύνους παραμόρφωσης, χαρίστε στο πρόσωπό σας φρεσκάδα και λάμψη.

Αισθητική Φυσικοθεραπεία Προσώπου

Νέα πρωτοποριακή τεχνική μάλαξης στο χώρο της αισθητικής, που συνδυάζει γνώσεις από τον τομέα της φυσικοθεραπείας, της ρεφλεξολογίας, του stretching προσώπου και της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής. Οι τεχνικές που εφαρμόζονται συμπεριλαμβάνουν πιέσεις σε ειδικά σημεία ρεφλεξολογίας και βελονισμού, δονήσεις, αλλά και κλασσικές μαλάξεις.

Hot Oil Massage

Μασάζ με ζεστό κερί για χαλάρωση για βαθιά ενυδάτωση. Το συγκεκριμένο είδος μασάζ, πραγματοποιείται με χειροποίητο λάδι σε μορφή κεριού εμπλουτισμένο με βιταμίνες και αιθέρια έλαια. Τα κεριά μασάζ είναι ιδανικά για χαλάρωση μετά από μια δύσκολη μέρα ή έπειτα από έντονη μυϊκή δραστηριότητα. Η θερμοκρασία που αναπτύσσεται σε συνδυασμό με τη μάλαξη, τις ιδιότητες των αιθέριων ελαίων και με μια σειρά τεχνικών μασάζ, χαλαρώνουν το μυϊκό σύστημα, ρυθμίζουν την κυκλοφορία του αίματος και αποβάλλουν την ένταση και το στρες, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνουν σημαντικά το δέρμα. Αποτελεί ένα από τα πιο διαδεδομένα είδη μασάζ στα σπα πολυτελείας σε όλο τον κόσμο.

Shiatsu Massage

Με ρίζες από την Ιαπωνία το shiatsu βασίζεται στην παραδοσιακή Ιαπωνική και Κινεζική ιατρική του 20ου αιώνα. Είναι μια μέθοδος που στοχεύει στη ψυχική και σωματική ευεξία. Στόχος είναι να εφαρμοστούν, από τον θεραπευτή, πιέσεις σε όλα τα ενεργειακά κανάλια του σώματος με τη χρήση της παλάμης, του πήχη ή ακόμα και του γονάτου προκειμένου να απελευθερωθεί η σωστή ροή ενέργειας. Κατάλληλο για μυοσκελετικά προβλήματα, ημικρανίες, αϋπνίες, προβλήματα στο πεπτικό, κούραση και ψυχολογικά προβλήματα.

Tok Sen Massage

Το Tok Sen Massage είναι μια παραδοσιακή τεχνική, και εφαρμόζεται αποκλειστικά στην Βόρεια Ταϊλάνδη. Ουσιαστικά, κατάγεται από την ιατρική του Βασιλείου Lanna (1292-1775 μ.Χ.) και έχει τις ρίζες του σε αρχαίες, σαμανικές παραδόσεις. Το Τοκ Sen Massage είναι συνδυασμός δυο λέξεων: “τοκ” είναι ο ήχος του χτυπήματος με το ξύλο ταμάρινδου (σύμφωνα με κάποιες πηγές- είναι απο δέντρο που είχε χτυπηθεί απο κεραυνό) και “sen” είναι οι ενεργειακές γραμμές όλου του σώματος. Είναι πανάρχαια θεραπεία απο την βόρεια Ταιλάνδη και χρησιμοποιείται πάνω απο 5.000 χρόνια. Συγκεκριμένα είναι συνδυασμός acupressure (ειδικές πιέσεις με τα δάχτυλα στα ρεφλεξολογικά σημεία- ενεργειακές γραμμές του σώματος) μαζί με την βαθιά ενεργειακή διείσδυση του tok sen (τα ειδικά κατασκευασμένα ξυλάκια) που ενισχύει το αποτέλεσμα της θεραπείας.

Ayurvedahead Massage

Αποδεδειγμένα φυσική μέθοδος που προσφέρει καλύτερη ποιότητα ζωής.
Η εφαρμογή του συγκεκριμένου μασάζ βελτιώνει την κυκλοφορία στο κεφάλι, στο πρόσωπο και στο κρανίο, ενώ αυξάνει την τροχιά της κινητικότητας στον αυχένα και την ωμική ζώνη.
Ιδανικό για ανακούφιση από το στρες και τους πονοκεφάλους. Χαλαρώνει και αναζωογονεί τον νου.

Ευχαριστούμε τον κ.Πιτσίτη Δημήτριο ιδιοτήτη του χώρου Thai Spirit για τις πληροφορίες που μας παραχώρησε!

Επισκεφτείτε το Thai Spirit  στον Χολαργό  και αφεθείτε στα χέρια των ειδικών !

Εγγραφειτε στο Newsletter

και θα λαμβάνετε ενδιαφέροντα άρθρα, ενημερώσεις για σεμινάρια και διαγωνισμούς.

Ευχαριστούμε

Δοκιμάστε ξανά