Μια πολύ εύκολη συνταγή με τον αγαπημένο μου Αμάρανθο ( το λουλούδι που δεν μαραίνεται ποτέ !)

Υλικά:

3 κούπες βρασμένο Αμάρανθο

1 1/2 κούπα σταφίδες  ξανθές ή  χουρμάδες(αν θέλετε πιο γλυκιά γεύση).

100 γρ. ταχίνι

200γρ καρύδα τριμένη

150 γρ κουβερτούρα vegan  ή vegan spread σοκολάτας.

Αλεύρι καρύδας για πασπάλισμα.

Εκτέλεση:

Μουλιάζουμε σε χλιαρό νερό για 10 λεπτά τις σταφίδες, κατόπιν αλέθουμε τις σταφίδες σε ένα μούλτι ή μλπέντερ (βάζουμε και λίγο νεράκι από το μούλιασμα),  προσθέτουμε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε , βάζουμε στο χέρι μας λίγο λαδάκι και αρχίζουμε να πλάθουμε τα τρουφάκια, σε μια μικρή λεκανίτσα βάζουμε το αλεύρι καρύδας και περνάμε τα τρουφάκια .

Έτοιμα !

Διατηρούνται στο ψηγείο για περίπου μια εβδομάδα που δεν νομίζω να τα κρατήσετε τόσο !! χαχαχα

Καλή σας απόλαυση !

 

 

Εγγραφειτε στο Newsletter

και θα λαμβάνετε ενδιαφέροντα άρθρα, ενημερώσεις για σεμινάρια και διαγωνισμούς.

Ευχαριστούμε

Δοκιμάστε ξανά