ΥΛΙΚΑ

• 3/4 κούπας μαύρη σοκολάτα βιολογική .
• 2 μικρά αρκετά ώριμα αβοκάντο
• 1 βανίλια σε σκόνη ή τα σποράκια από μισό κλωναράκι βανίλιας
• 1 πρέζα κανέλας (κατά προτίμηση Κεϋλάνης)
• 2-3 κουτ. του καφέ σκόνη κακάο (κατά προτίμηση οργανικό)
• 10-15 σταγόνες στέβια ή 2 κουτ. του καφέ μέλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπωλ, λιώστε καλά τα αβοκάντο.
Λιώστε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και όταν έρθει σχεδόν σε θερμοκρασία δωματίου, ρίξτε την στο αβοκάντο και ανακατέψτε. Προσθέστε τη βανίλια, την κανέλλα και τη στέβια ή το μέλι. Ανακατέψτε έως ότου το μείγμα σας να γίνει λείο και βάλτε το στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά.
Όταν το μείγμα σας κρυώσει, «πλάστε» 10-12 μικρές μπαλίτσες και ρολάρετέ τες σε ένα πιάτο όπου θα έχετε ρίξει το κακάο, ώστε να καλυφθούν.
Μπορείτε να τις φυλάξετε στο ψυγείο, σε ένα αεροστεγές σκεύος για περίπου 5 ημέρες.

Καλή απόλαυση !

Εγγραφειτε στο Newsletter

και θα λαμβάνετε ενδιαφέροντα άρθρα, ενημερώσεις για σεμινάρια και διαγωνισμούς.

Ευχαριστούμε

Δοκιμάστε ξανά