Υλικά για 12-14 τρουφάκια:

1 φλ. (200 γρ.) χουρμάδες βασιλικοί δεν έχουν επιπλέον γλυκόζη! , μουλιασμένοι σε ζεστό νερό για 10′ (+1 κ.σ. από αυτό το νερό)
1 1/2 φλ. (120 γρ.) καρύδα
2 κ.σ. κακάο

Εκτέλεση:

Πολτοποιώ στο μπλέντερ τους χουρμάδες μαζί με 1 κ.σ. νερό. Ανακατεύω το κακάο με την καρύδα σε ένα μπολ κ τα προσθέτω στο μπλέντερ. Ξαναχτυπώ ώσπου να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Πλάθω μπαλάκια, τα περνάω από λίγη καρύδα ή τρούφα σοκολάτας και τα αποθηκεύω σε αεροστεγές μπολ. Διατηρούνται για μέρες!

Σημείωση: Τους ζεστούς μήνες καλό είναι να διατηρούνται στο ψυγείο.

Εγγραφειτε στο Newsletter

και θα λαμβάνετε ενδιαφέροντα άρθρα, ενημερώσεις για σεμινάρια και διαγωνισμούς.

Ευχαριστούμε

Δοκιμάστε ξανά