Σπιτικό φρέσκο γάλα αμυγδάλου

Υλικά:

200γρ ωμά αμύγδαλα
1 λίτρο νερό φίλτρου

Βήματα:

1.Μουλιάστε τα αμύγδαλα από το προηγούμενο βράδυ.

2.Στραγγίστε και ξαπλύντε καλά τα αμύγδαλα.

3.Βάλτε τα στο μπλέντερ σας στην αρχή με λίγο νερό για να χτυπηθούν ώστε να γίνουν μία πηχτή πάστα.

4.Στη συνέχεια προσθέτετε λίγο λίγο το υπόλοιπο νερό.

5.Βάζετε το τούλινο ειδικό πουγκί σε ένα μπωλ και ρίχνετε το γάλα.

6.Στραγγίζετε με τα χέρια σας το πουγκί και βγαίνει το γάλα. Διατηρήστε το καλύτερα σε γυάλινο βάζο.

Ευχαριστούμε πολύ την  GojiMary για την υπέροχη συνταγή της !! www.gojimary.gr/recipe/almond-milk/

Τολμήστε να αντικαταστήσετε το αγαλαδινό γάλα και τις αρνητικές επιπτώσεις του στην υγεία, με το γάλα αμυγδάλου ή άλλο φυτικο γάλα.

Εγγραφειτε στο Newsletter

και θα λαμβάνετε ενδιαφέροντα άρθρα, ενημερώσεις για σεμινάρια και διαγωνισμούς.

Ευχαριστούμε

Δοκιμάστε ξανά