Νικόλαος Δαραδήμος


Με λένε Δαραδήμο Νικόλαο και είμαι Βιολόγος – Διατροφοθεραπευτής. Το 2002 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στη Βιολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έλαβα το Master μου στην Ασφάλεια Τροφίμων και Διατροφή Ανθρώπου από το Γεωπονικό το 2007.

Εκτός της Διατροφοθεραπευτικής, δραστηριοποιούμαι και στο κομμάτι του Βιοσυντονισμού (διαγνωστικό και θεραπευτικό). Συνδυάζω και τις 2 μεθόδους για μια πλειάδα διαταραχών υγείας όπως το μεταβολικό σύνδρομο, πεπτικά προβλήματα, αποτοξίνωση, λιποδιάλυση, άγχος. Υποστηρικτικά και σε συνεργασία με τους ειδικούς ιατρούς εφαρμόζω εξατομικευμένες προσεγγίσεις για υποστήριξη πασχόντων από χρόνια νοσήματα όπως διαβήτης, υπέρταση και αυτοάνοσα.

Τον τελευταίο χρόνο, ως αποτέλεσμα της εργασίας και της εμπειρίας μου, δημιούργησα το Σύστημα 4 Aces of Health το οποίο βοηθά στην αποκατάσταση και διατήρηση της ομαλής λειτουργίας των κυττάρων μιας και εκείνα αποτελούν τη βασική δομική και λειτουργική μονάδα του οργανισμού μας.

Συνεργάζομαι τόσο με συμβατικούς ιατρούς όσο και με θεραπευτές (χειρομαλάκτες, χειροπρακτικούς, ρεφλεξολόγους, οστεοπαθητικούς, βελονιστές, αρωματοθεραπευτές) με γνώμονα το Ιπποκρατικό «Φύσις Νόσων Ιατρός».

Κινητό:6973903996


 

Εγγραφειτε στο Newsletter

και θα λαμβάνετε ενδιαφέροντα άρθρα, ενημερώσεις για σεμινάρια και διαγωνισμούς.

Ευχαριστούμε

Δοκιμάστε ξανά