Υλικά για 8 μπάρες:

200 γρ. βρώμη αλεσμένη ή νιφάδες φαγόπυρου .
100 γρ. καρύδια, αλεσμένα
230 γρ. μήλα, πολτοποιημένα
25 γρ. λάδι καρύδας
50 γρ. σιρόπι αγαύης/ μέλι
2 κ.γ. κανέλα
1/4 κ.γ. γαρίφαλο

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ ανακατεύω το σιρόπι αγαύης με το λάδι και τα πολτοποιημένα μήλα . Σε άλλο ενώνω τη βρώμη, τα καρύδια και τα μπαχαρικά. Ρίχνω μέσα στα υγρά υλικά τα στερεά και ανακατεύω να αναμειχθούν καλά. Στρώνω ένα τετράγωνο ταψάκι (20×20) με λαδόκολλα και αδειάζω το μείγμα. Ισιώνω με τον πάτο ενός κουταλιού το μείγμα και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για περίπου 30 λεπτά. Βγάζω από τον φούρνο και όταν κρυώσουν, τις κόβω σε 8 μπάρες.

Καλοφάγωτες!

Εγγραφειτε στο Newsletter

και θα λαμβάνετε ενδιαφέροντα άρθρα, ενημερώσεις για σεμινάρια και διαγωνισμούς.

Ευχαριστούμε

Δοκιμάστε ξανά