Γιατί DELIXIR ULTRA SLIM+ και όχι κάτι άλλο;

Σε σύγκριση με παρόμοια προϊόντα, είναι το μοναδικό σκεύασμα που δρα με 6 διαφορετικούς τρόπους:

  1. Λιποτροπικά- Λιποδιαλυτικά
  2. Θερμογεννητικά
  3. Επιταχύνει τον μεταβολισμό
  4. Δημιουργεί αίσθημα κορεσμού
  5. Αρνητικές Θερμίδες
  6. Αποσυμφορεί το λεμφικό σύστημα

ΠαραγγελίεςΜε ευεργετικά συστατικά που ξεχωρίζουν για την δράση τους:


I. Ακέτυλο L-Καρνιτίνη – βελτιώνει τις μεταβολικές εργασίες του σώματος.

II. Πιπέρι Καγιέν – καθαρίζει το αίμα και ενισχύει το ανοσοποιητικό. Χάρη στην περιεκτικότητα του σε καψαϊκίνη, επιταχύνει τον μεταβολισμό, αποβάλλει την επιπλέον ποσότητα υγρού από τον οργανισμό και καίει θερμίδες.

III. Πράσινος καφές – η σύνθεση των κόκκων του πράσινου καφέ περιλαμβάνει καφεΐνη που τονώνει την απώλεια βάρους. Επίσης, το απόσταγμά του διαθέτει υψηλή περιεκτικότητα χλωρογενικού οξέος, το οποίο βοηθάει στην καύση του λίπους μειώνοντας την απορρόφηση του λίπους και της γλυκόζης στο έντερο.

IV. Αγκινάρα – αποτελεσματικό φυσικό προϊόν, το οποίο βελτιώνει τον μεταβολισμό και ενεργοποιεί την ανανέωση των κυττάρων του ήπατος και της χοληδόχου κύστης.

V. Cranberry (κρανιά ή φίγγι) – Τα μούρα, ειδικά τα cranberries, καθαρίζουν το λεμφικό σύστημα ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνουν και βελτιώνουν την υγιή ροή της λέμφου. Επιπλέον, η ιδιαίτερη δομή των προανθοκυανιδίνες που περιέχουν αποτρέπει την προσκόλληση των βακτηριδίων στα τοιχώματα της ουροδόχου κύστης και της ουρήθρας.

VI. Η χολίνη είναι ισχυρός λιποτροπικός παράγοντας που συμμετέχει ενεργά στη γαλακτωματοποίηση των διατροφικών λιπών. Μελέτες δείχνουν ότι η χολίνη συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό ομοκυστείνης. Η ομοκυστεΐνη είναι ένα αμινοξύ που παράγεται στον οργανισμό ως ενδιάμεσο προϊόν του μεταβολισμού.


Αρ. Πρωτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 39945/27-4-2017

Εγγραφειτε στο Newsletter

και θα λαμβάνετε ενδιαφέροντα άρθρα, ενημερώσεις για σεμινάρια και διαγωνισμούς.

Ευχαριστούμε

Δοκιμάστε ξανά